Mammas...

Igår va bästa dagen på länge ska jag säga!
Dagen började iof med tidernas huvudvärk... Sen mötte jag upp Alice, så drog vi till storstaden och gick på helkroppsmassage. Sen drog jag och Simone till Liljeholmen där jag köpte ett par jätte fina klackskor. Sen mötte vi upp en liten Carl Johan, umgicks lite, sen kom vi hem till Alice där hon hade lagat en jätte god middag, med kyckling och pasta. Till efterätt blev det vit chokladmousse och lite champagne, sen bar det av åter igen till storstaden och kollade sex and the city 2. Filmen var lite utav en besvikelse, men det kan en stark person som jag själv hantera. Sen drog vi till Maja, där hon och hennes vänner hade party :)
Sen drog vi till Alice, och där slutar berättelsen. Censur!



Idag har jag jobbat, utan att ha sovit inatt. Sen fick jag skjuss hem till Alice av Silas. Nu har jag köpt lite ravioli som jag ska tillaga.
Adios fuckers


My love is a revlover

Do you wanna die happy?

Sämst dag, pallar fan inte ens gå in på det. Men mamma drog med mig till farsta där åt jag sushi, sen köpta jag en klänning/ tunika tills min grillning i morgon. Pallar inte heller gå in på hur sjukt otaggad jag är inför det.

fuck you bitches.

B-day

Eyy, hade världens bästa födelsedag! Jag och Mira började dricka vid kl 2, hehe, ALL IN, thats all im sayin'. Sen kom hela feta släkten och mina nära kompisar. Skit mysigt. Sen drog jag Mira, Matilda, Joel och Carl Johan ut till Balthazar vid götgatan och tog några drinkar. Fy farao va dyrt det är att vara ute. En cider för 65 kr. Men jag hade en helt underbar dag. Fick världens finaste kort av Alice. Hennes present var att först ska vi på en timmes massage, sen ska hon laga middag, och sen ska vi på sex and the city 2. Fan vilken underbar present! Simone ska också med, för den lilla älsklings bruttan fyllde 17 den 19:de maj! :D Så då va vi ute på Pizza hut och åt en jättegod lunch tillsammans.

Men pallar inte skriva mer, för jag är helt jävla slut i huvudet! Ska sova som jag aldrig sovit förut ska jag säga er.





Nighty night.


2+2, im gonna undress you...

Haha fiiiifan vilken helg jag har haft! Bästa på så otroligt länge! I fredags var det fest vid Igeboda, där i Nacka. Va där med Alice och Carl Johan, sen så va Stella där, Boris och massa andra. Fy farao va roligt vi hade det! Skit trevliga människor, jag och Alice va som fast vid den jävla disco kulan, haha! klockrent när hon dansar med en kille och viskar "Save me!!!" Slutade som vanligt med ett av mitt och Carl Johans nattbad, denna gång hamnade vi vid Långsjön, full som jag va kutar jag ut springer rakt ner i vattnet och börjar simma ut! Det ös regnade, men det var så jävla kul!

Igår var Jag, Alice, Matilda, Carl Johan, Joel och Nicklas vid Lunda sjön vid saltis. En sån otroligt mysig sjö. Satt vid grillen och mös hela kvällen. För att komma dit måste man gå mitt ute i skogen i ca 15 min, sen när vi kommer tillbaka till bilarna efter att ha grillat mitt i natten, så har Joel tappat bort sina bilnycklar, så dem drar ju tillbaka dit och letar i timmar. Och klart som fan ligger nycklarna i min väska. Underbart. Till mitt försvar så hade jag inte lagt ner dem där, utan det var ett av Carl Johans verk, som vanligt :) Han nakenbadade också, haha Friida först på plats att foto! Gr8!





Men nu ska jag försöka planera lite inför 18 års dagen, om sådär 2 dagar, och själva festen den 22. Börjar få lite ångest! Har inte fixat någonting... Aja, det blir som det blir. Natti natti!


I got big booty bitches


VM

Jag är så otroligt jävla glad att jag inte har någon pojkvän nu när det börjar bli dags med fotbolls VM. Jag gillar och titta på fotboll ibland, men herregud va folk håller på. Aja, till alla er som har pojkvänner kanske måste lyda dessa regler för att faktiskt ha kvar sin pojkvän efter sommaren också:


Lystring Kvinnor: (I alla dess arter, ensamstående, gifta, älskare, flickvänner, mammor, osv.)

Det informeras om att från 11 juni till 11 Juli, 2010 (VM:s längd i Sydafrika 2010)

KVINNOR, tänk på följande:

1. Handla livsmedel och shoppa på de tider då matcher eller INTE spelas (utan undantag).

2. Läs sportsektionen i tidningar så att vi har ett gemensamt samtalsämne, annars, bli inte förvånad om jag inte pratar med dig under denna månad.

3. Under hela månaden är TV:n min, min, och endast MIN hela tiden, utan undantag. Tänk inte ens på att fråga efter kontrollen.

4. Om du måste passera framför TV: n under ett pågående spel, kan du göra detta utan att störa eller föra oväsen. Ett tips är att du kryper tyst förbi.

5. Under matcherna ta mig för döv och blind. Förvänta dig inte att jag skall vara närvarande, lyssna, titta, öppna dörren, svara i telefonen, titta till barnen, säger hej till din mamma, gör inköp, etc. Förvänta dig absolut ingenting!.

6. Du måste fylla kylen med öl samt le och välkomna mina vänner om de kommer för att dela på några timmar av fotboll med mig. ? Som ett tecken på min tacksamhet låter jag dig titta på TV från midnatt till 4, förutsatt att de inte visar några repris på matcherna.

7. Om du ser mig upprörd eftersom mitt lag förlorar. Försök inte muntra upp mig med ord som "det är inte så viktigt" eller "det kommer nog att gå bra ska du se". Detta gör mig endast argare.

8. Du kan sitta och titta på en match med mig, och du kan till och med prata med mig MEN detta endast under de reklamavbrott vid halvtid. (Detta är när TV:n inte visar några spelare). Undvik att försöka föra kommentarer om matchen, dess spelare och dess tekniska spel. Missbruka inte mitt förtroende för dig.

9. När ett mål visas i repris är detta mycket, MYCKET viktigt. Oavsett om du såg dem tidigare, eller om jag känner dem utantill. Jag vill se dem igen, många, många, många gånger. (Förstått?)

10. Dina väninnor får inte få för sig att gifta sig, döpa något barn, insjukna, anordna något möte eller middag av något slag, eller än mindre kommer och hälsa på oss under de dagar som finalen utspelas. Detta eftersom det då finns endast tre alternativ:

a) Jag kommer inte att gå,

b) Jag kommer inte att gå, och

c) Jag kommer inte att gå.

11. Men om en vän bjuder in oss att titta på fotboll, vid någon bar eller hemma hos dem (Vilken fantastisk inbjudan)!
Kommer vi utan att tveka. Oavsett om de ringer och bjuder oss i sista stund. Ah, just det! Och om du inte är klar i tid, stanna du hemma!

12. Eftersnacket av matcherna under kvällen är lika viktiga som själva matchen. Du skall inte vågar säga något som "Men om du redan sett den, varför byter du inte?" eller "Är det inte tråkigt att se samma sak varje gång?".
Nej, nej, nej ... och NEEEEEEEJ!

13. Inför invigningsdagen och den avslutande ceremonin måste hemmet förberedas. Öl skall köpas, barnen skall sova över hos din mamma, men du måste stanna hemma för att göra i ordning mat åt mig, öppna ölflaskorna, förbereda tilltugg, mm. (Allt detta under absolut tystnad så du inte stör mig...)

14. Slutligen, undvik att fälla kommentarer som:
"Tur att fotbolls-VM är vart fjärde år!"
"Lyckligtvis varar det bara en månad." Jag har med åren blivit immun mot dessa uttryck och bara så att du vet, gå och förbered dig för dessutom finns det: Champions League, EM, FA cupen, Copa Libertadores, Engelska ligan, Italienska ligan, Spanska ligan, och sedan börjar förberedelserna inför nästa VM.

KVINNA: Läs detta och memorera det. För säkerhetsskull gör två kopior, SÄTT UPP den ENA på kylen och den andra kan du ha vid sidan av sängen (så du ser dem varje dag)

Världsmästerskapen i fotboll är inget man leker med. Fotboll är mer än en sport, det är mitt liv.







Hade kul igår iaf, och ikväll ska jag äta middag med familjen, och sen kanske träffa Alice och Simone.
Jessica är här också, hon är gravid i 8:de veckan :D Im som happylicious!

Ciao

Freestyla! Rakkamaakkafoone

Nu ska jag ut på äventyr, Roberto har utmanat mig på brädspel, den jäveln och CS för den delen. He's going down, big time. Hehe jag är några timmar sen märker jag nu...


Im stupid.

Säg inte att du älskar mig, Just don't.  

Sitter hos Alice, hon är förbannad på mig, tihi, så söt hon är. Ska gå ner till henne på nerevåningen nu, och pussa på henne!

Bye biatches


Assfart

Sååå.... about last night, let's forgive and forgett. Men åt god middag med Bojan, på restaurangen och sen gick vi runt lite i stan. Sen mitt i natten mötte jag upp Cristian, igen... Hahaha awesome! Drunk ass bitch :D Men grabben bjöd mig iaf på en päron smartis, som faktiskt va den godaste jag druckit. All credit to him. Kom hem sjukt sent, och upp tidigt, eftersom tusen miljarder människor ringer mig kl 9-11... Så gav upp vid 11 och va tvungen att ringa tillbaka till alla.

Skulle ha myskväll med Alice ikväll, sen ringer vårat jobb, så vi ska jobba tillsammans på Årsta donken (hon jobbar egentligen på globens) stängning ikväll. Haha kommer bli sjukt kul! Så inget mys ikväll inte. Och ingen sovmorgon heller för den delen. Suck. Aja, vad ska man göra :D

Är på sjukt bra humör, även fast jag är lite sen med att fixa mig till jobbet. Kl är 5, och ska jobba kl 7... Aa, kanske hinner ändå. Vem vet.



Fan nu ska jag kirra biffen! Love yah bitches!


Rooliga grabbar


Lite bilder från vad som har hänt de senaste dagarna.
Bild 1 va igår från gymmet, skills på hög nivå.
Bild 2 va i förrgår, va i stan med Alice, skulle se hur folk reagerade på ung mamma.
Bild 3 Jag och pojkvännen på ett event <3 Love you

Idag ska jag plugga och sen kommer Cristian, och hämtar sina kläder, som ligger hos mig. Sånt är aldrig kul, ska jag säga. Sen efter det ska jag träffa Bojan faktiskt. Ska gå ut och äta. Har inte setts på så sjukt länge, så blir kul och se om han är samma gamla Boegen ;)

Jag har en glasflisa under ögat :/ Gör ganska ont ska jag säga, och den vill inte gå ut! I will suck up the pain, and be proud.

Får se vad som händer resten av helgen, har inga planer... eller? Känns som jag är helt uppplanerad men att jag har glömt bort det. Hoppas inte!
 

ooooups

Nu har jag inget studiebidrag längre... Wakeup call. Dags att gå till skolan :P Tur som fan att jag jobbar!

OhmajF-ing good

It just happend :D Ska inte berätta vad som har hänt, vissa saker är mer privata än andra!

Idag har jag varit med Alice och Mira i kungsan, och spelade shack. Och ja Mira, du förlorade.
Är fett seg, vaknade hela natten av at jag inte kunde andas. Så fort jag slumrade till fick jag panik. Tror det har med pollen att göra. Fy tusan. Ska fortsätta skriva ett tal tills i morgon om Evig kärlek, ha, vad fan är det? Jag har slutat tro på sånt. Dags att vara realistisk. I slut ändan är det endast jag själv. Men äkta kärlek är däremot något helt annat :D Så... var tvungen att göra en fältsudie ^^ 
Se om jag kom på några ideer.

Så här såg det ut då




Och så här såg det ut ikungsan idag! Äntligen har dem vackraste träden i världshistorien blommat ut <3



Men nu ska jag skaffa ett liv eller nåt tänkte jag skriva, fast jag egentligen ska plugga :) Så busigt av mig


haha lirare

Fattar inte grejjen, men folk fortsätter läsa min blogg även fast jag inte uppdaterar. Skit gulligt. Man blir glad av det! :D Btw, Kerstin i min klass visade en sida www.omegle.com
Gå in där. I did. Man chattar med folk från hela världen, och ni som är coola som faktiskt går in på sidan och chattar så betyder asl = Age, sex, location. Det är typ the opening line. Detta är bara en massa kåta grabbar från kina, indien och usa, men så jävla underhållande, tro mig. Det är så otroligt enkelt. Bara trycka på en knapp, så kommer det en stranger, slumpmässigt in i chatten. Inga namn, ingen email, bara en chatt, utan att vara medlem. Det är typ vad jag gör en lördagskväll.

Bättre sent än aldrig

Sådär Alice, nu hoppas jag att du blir glad, nu när jag uppdaterar. 
Lite bilder från vad som har hänt de senaste två veckorna. Har haft sjukt kul, men samtidigt mått så otroligt dåligt. Aja, man kommer över sånt här. En kul sak som hände i valborg, eller ja, asså dagen efter, så kollade jag i min jackficka, och klart som fan så ligger det en tand där. Nasty :D Då har man garanterad haft en bra kväll.
Men andra saker som har hänt är ju tatueringen, sen att min pappa låg på sjukhuset, var otroligt jobbigt och förök balansera det med jobbet och skolan. Inte okej.
Idag har jag jobbat, i Älvsjös donken, hahaha, inte så kul ska jag säga. Tiden har aldrig gått så långsamt som där. Aja nu är jag hemma, och ska sätta mig och förbereda mitt tal som jag ska hålla i morgon på svenska muntliga nationella. frågan är inte om jag ska sova lite innan :) Sov inte så jäkla bra inatt ,vissa snarkar.
Sen kommer Carl Johan senare, vet inte vad han vill, men vi ska tydligen snacka om nåt allvarligt, tror han vill ha tillbaka sin tand, hoppas inte! :S Den är ball. Den är typ 3 cm lång!

Fakk fakk fakk va trött jag är. Ska ta reda på vad jag ska skriva inför imorgon, sen sova lite, och skriva ikväll.



(Jag i tekopparna på gröna lund! Fan va jag älskart!)


(Grönans första dag igång, klart vi va först på plats)


(tatuerade mig, kanske ingen nyhet, men men)


(Sådär kan man också göra på Valborg, i kungsängen, fett värt)


(Valborg, hahaha helt sjukt)

Hoppas ni hade en lika trevlig Valborg som jag hade, och hoppas ni va minst lika fulla som jag.

Hare


RSS 2.0