Hellöj....

Fullt ös hela helgen

Fredag:
Var med Stella, lagade lax med ris (jag gjorde en sjukt jävla god sås, lite creme frech, lite pressad citron, peppar och salt), sen bastade vi, och badade i långsjön (nacka). Ja, det va sjukt jävla kallt att doppa hela kroppen + huvudet, och nu vet jag vad som menas med att hamna i shock när man trillar genom isen! Sen efter det kollade vi på butterfly effect 3, och åt godis och naturgodis :) Livin the dream.

Lördag:
Hannas barnkalas(Lillasyster, fyllde 4), på barnadiset (stort lekpalats). Sedan efter att jag hade fått mina pankakor med sylt och grädde, åkte jag till jobbet kl 4, och jobbade hårt :) Det va ganska okej faktiskt, sköna personer i kassan, och inte så mycket kunder. Sen kom matilda till jobbet när jag slutade och så åt vi en massa mat. Sen köpte vi chips, dipp och läsk, och gick hem till mig och mös.

Söndag (Första advent):
Vaknade vid 9, sen kom min älskade syster och min älskade gudson Erik! Passade honom medans mamma och Jessica julstädade och julpyntade huset. Sedan åt vi massa pepparkakor och lussebullar och glögg och julmust och kollade på mins 20 avsnitt av svampbob, det var maraton på nickelodeon. Wihoo. Sen gick åkte vi till IKEA, och kollade på säng till mig och lite mer julpynt tror jag att det var, sen lite blommor. Sen pluggade jag kami resten av söndagen.



Har så att säga inte kunnat chilla i helgen, och så lär det inte bli idag heller, för måste skriva min labbrapport klar.

Nu ska jag kolla min Fv :)
Ciao


Fredag

Tjaaafaaan!

Igår va en jobbig dag för mig... Jag är som de flesta andra, rädd för sprutor. Well... I took two!
Först var det svin sprutan! Den gjorde sjukt ont! Sen va det blodprov, senare på dagen av annat skäl.
Blodprovet känns ju inte idag, men oj oj oj vad ont jag har i armen från svin sprutan. Men jag ska tacka gud att jag inte har blivit sjuk som de flesta andra av mina kompisar, efter att dem har tagit sprutan.



Idag har jag inga lektioner, och därför är jag hemma. Men vaknade vid nio och kunde inte somna om pga min arm. Inte vanligt att jag går up så här tidigt om jag är ledig!
Idag ska jag träffa Stella! Min älskade kusin. Vi ska laga någon god mat, kolla på film och basta! Perfect.

nu ska jag kolla på tv. Tjooo


Wednesday

Hadde skrivit värsta långa inlägget, och såklart råkade jag radera hela jävla skiten. Just my luck.
Så... pallar inte skriva igen, trots att det som jag skrev var otroligt intressant. Nästan värt att skriva om det, men nu orkar jag bara inte.

Kan säga att jag gick med i Sam's klubb som hette "PEN15". Inträdes provet var att skriva det på handen. Sen märkte jag att det stod penis. Haha smart.

Här är lite bilder från de senaste dagarna.


(Jag på kemi)


(Kladdkakan <3)


(Alice sover på fysiken)


(Efter att jag har väckt Alice när hon sov, började hon slå mig. telling you, she's one hell of a morning person...)


Nu ska jag fixa mig, ska jobba med Erika :)

Bye bitches.


Lovley tisdag

Är så otroligt glad!
Min pojkvän slutar aldrig göra mig till den lyckligaste personen i hela världen. Kan inte vara lyckligare nu. eller om han var här skulle det såklart vara bättre.
<3
Idag är det äntligen tisdag, som jag har längtat! DH kväll med Maja och Marie! Och så klart lite bastu terapi! Marie är inte 100 på att hon kommer. Hoppas hon gör det! (om du läser det här marie, KOM FÖR FAN <3)


(Te08a- Jag i mitten längst ner, använder min "om blickar kunde döda" look.)


(Jag@ kemi. Kollar läget på kopparsulfatet, haha)


New moon

Har börjat läsa new moon. Den är så bra att jag tror jag vill dö. Glömde boken hemma, så nu sitter jag här i skolan, håltimme i två timmar till, med vad? Internet?
Well... Good idea Frida! Let's typ in Edwards namn på google!

Boken är otroligt bra, började näst intill gråta igårkväll. Hur kan han bara lämna henne i skogen? Ensam?



När jag kommer hem ska jag plugga matte och kemi, åter igen, och sen läsa läsa läsa!!! :D Vilken tönt jag är på twilight!

Ciao


Måndag

Hej!
Igår fixade jag en liten julklapp till min älkling! Men vad ska man egentligen köpa till killar när dem säger att dem inte vill ha någonting. Jag har försökt med all för att få honom att säga vad han önskar sig. Något han vill ha eller behöver.
Svaret?- "Jag vill ha dig älskling".

Det gav mig mycket... Klart att jag kommer till honom, i mellandagarna eller efter nyår.
Funderar på att spendera nyår där, men han kommer jobba hela kvällen och natten troligen. Så, funderar på att ta med någon kompis, kanske matilda, och fira där. Tony (min lådsas pappa) säger att han har en kompis som kanske kan låna ut sin penthouse våning till oss gratis. Ska tydligen finnas otroligt många sovrum och vara skit fint. Så kanske ta upp flera kompisar. Lite tråkigt när man inte är 18 och inte kan dra ut bara :(
Och i Åre är det nog drag eftersom att då är säsongen redan igång. Jag har mycket att fundera på.



Åter till presenter. Allt jag vill ge honom är en perfekt julklapp. Men vad är egentligen den perfekta julklappen till sin pojkvän? Något unikt? Något personligt?
I just love him.

Nu ska jag dra på toaletten innan Mira. Vi har en taktig, oh ja :)




:/

I really don't see why life is worth living, when you can't be with the one you love...

Kanske bara jag som har en dålig dag...

Lördag

This is a good day :)
Vaknade av att solstrålarna sken igenom mina gardiner. Det är en mysig kännsla att kolla ut genom fönstret och himlen är helt blå, och när man kan hänna att det trots allt är lite små kallt.


Hade kul med Matilda igår, Låg och kollade på Idol, åt massa chips.

Igår natt låg jag och pratade lite med min älskling. Blev lite sentimentala. Hihi han är från och med nu min lilla lobster. Eftersom att när hummrar är gamla och går runt i akvariet kan man se två stcken som häller klorna med varandra. Haha enligt Pheobe i vänner ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på the hills maraton. 

Fredag

Hello bitches!!!
Sitter i skolan med Ms. Erika (luschen.blogg.se). Vi har ingen lektion, skolan har blivit rånad. Så... vår nästa lektion börjar typ vid 11, känns ju bra...

 

Ikväll ska jag träffa Matilda.Vet inte vad vi ska hitta på, men kul blir det iaf.

På lördag ska jag på bio med familjen, se 2012, igen. Haha, jag måste slute se om filmer om och om igen!
Booooring... NU ska jag på toaletten. Ciao


Torsdag

Hej allesammans :D
Förlåt för den dåligaste uppdatrringen i världarnas historia, men min dator är på lagning :( R.I.P
Den skulle varit klar för typ en vecka sen, men mamma fick ett sms igår från onoff att den inte kommer vara klar förstän 7 december. Suck.
Men ska göra mitt bästa, genom att blogga från mammas dator :)

Idag fick jag världens finaste överaskning från min älskade pojkvän (som nu btw bor i Åre).
Han har köpt en tidig julklapp till mig (Och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar tidiga julklappar!).
Han hade köpt världens finaste fjällräven. Som jag älskar den!!!



Så otroligt fin. Den passar jag bra i :)

Nu ska jag återgå till pluggandet, engelska ni vet.

Ciao


Onsdag

Denna dag tog en liten kostig vändning, åkte in akut på SÖS. Men det var inget allvarligt :)
Men Cristian kommer hem till mig i morgon, känns jätte bra! Har saknat honom, trots att vi bara har varit ifrån varandra i några dagar... Hihi puppy love.
Cristian kommer till Stockholm kl 7 i morgon bitti, så är jag redan på väg till skolan. Men i morgon slutar jag 9.50 tror jag, hoppas det, så slipper Cristian vara hemma ensam hemma med min mamma. Har lagat lite feta ost sallad till honom, det vet jag att han gillar.
(Cristian gör sin crazy look)
Ska lägga mig i sängen, poppa lite popcorn om det finns, och kolla på "Roots", så jävla bra.
Kanske äta lite godis från London!

Helloo...

I morse kom jag hem från London, det var skit tråkigt att komma hem, var farligt nära på att bara skita i att hoppa på det där jävla planet, men men. Vi hade skitkul, en massa shopping på oxford street, och ett oförglömligt besök på London dungeon. Vi tog en massa kvälls promenader, och innan vi somnade spelade vi så klart "dam" (Kortspelet).
Vi åt mest på Mcdonalds, KFC och Burgerking, åt ute på en resturang på china towna sista kvällen, smakade ren bajs alltså. Inte värt! Sen var vi på bio också, det ska vi inte glömma. Såg 500 days of summer. En otroligt bra film!
Känns verkligen skit att komma tillbaka, speciellt när min Cristian inte bor i Stockholm längre, kan ni fatta hur jobbigt det var att säga hej då på flygplatsen :(




Sådär ja, där har vi lite bilder från resan. Vi tog inte så många eftersom att vi mest gick runt i affärer och så, gjorde nästan inga turist grejer, som vi hade planerat haha.
Men nu ska jag gå och lägga mig har varit vaken i snart 2 dygn nu, så går det när man flyger mitt i natten.
Peace!

RSS 2.0