Alcoholic?

Var på Maod matjas kalas. Skit mysigt och god mat! :D Me like. Men borde inte tagit champagne och cider. Hmm... Alkolist, javisst!

Nu ska jag sätta på en tjej film "New york minute" och äta en hel ben & jerrys! kan inte bli bättre.
+ att jag köpte tidningen julia tror jag, med BARA intervjuer och posters från New moon och twilight. Omg, livet leker... Noob.

tadaaaah

The party don't start 'til i walk in


(Outfit for the night)


Yes bitches, jag lever fortfarande.
Igår va det mysigt på middagen, men tro mig, gå inte med tio cm klackar när det är slask ute. It's sad.
Maten va jättegod och alla va trevliga. Har saknat min morfar, och det var kul att han var där.





Efter det drog jag och Emma och took care of some business... Befor the big parteeeey. Det va skit sköna människor tills. Yeh guess who had guts to show up.
Jag var så jävla ledsen igår så att det finns inte. Alla kännslor jag har stängt innom mig bara rann ut. Så drog hem med Emma. Hahaha den jäveln sparng in i väggen.
Men det va kul så länge det varade.


  

Bilder från festen. Hahaha för vissa slutade festen i badkaret. Faktiskt jag som la hnm där :) Han såg trött ut.



(Emma och jag nu på morgonen. Haha offerbarn. Efter att ha ätit ben & jerrys, och kollat på benjamin buttons)

Nu ska jag hem till Maja på kalas.
Puss


Remember those days...

Remember those days way back when.. Jag kunde gå ner i spagat. Hahah försökte precis gå ner igen nu med Alice, det gick nästan faktiskt :) Hihi still got my skills baby.




Hahaha behöver jag ens utala mig om detta klipp älskade Matilda? Så jävla klockrent av oss. Men goooood va mycket smink vi hade på oss...




Mina älskade bebis! Finns ingen bättre grabb för mig. Han var så otroligt liten! Vill äta upp hnm. Nu sitter han framför en dator, mer än vad jag gör... Hahaha



Min Bebis återigen :) <3




Hahaha fan va mysigt att kolla på gamla klipp! Så otroligt många minnen!

haha idag har jag varit på jobbet lite med Alyx vance. Sen innan det handlade jag tre par skit heta jeans från cheapMonday.
Sen igår blev det en väska, två par skor, en halsduk, foundation, maskara, armband, hårsmycke och en tröja! Kan inte bli bättre. Men jag är bakrutt... Eller är jag? Vågar inte göra ett kontoutdrag för att ta reda på svaret på denna fråga. Men är super nöjd iaf. Igår va en sån jävla bra dag så att ni fattar inte! + att jag och Alyx såg ett rån! Hahaha och vem fan väskrycker en väska mitt på hötorget, stupid basterd.

I morgon ska jag på en stor middag med familjen. Min moster boyfriend fyller år, så det är en stor lokal middag/ fest. Sen ska jag på "klass fest" hoss Alice, hahaha klassfest skulle jag inte kalla det, men det var det som var tanken från början. Kul blire.
Inga planer på söndag, and I really love it.
Allt plugg är slut tror jag... ^^

Nu ska chilla med Alice, sätta på mobilen lite då och då för att se om det behövs en nattlig tripp till Huddinge sjukhus. Somliga bryter benen, medans andra stoppar ner händerna i en fritös... Normal people ;)




It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time




Dööd

Hemma nu.
Pallar fan inte skriva nåt.

Bajs

yo

Lägger snart upp bilder på dagens köp, mihihi <3

Hello smuckers

Igår va jätte mysigt! Satt runt bordet med Alice, Erika, Mira, Desire och Bogonia och pratade politik och skitsnack. Vi (eller Mira) lagade spagetti och köttfärsås och permesanost. Gött!!! Rock on!!! Men inte så jävla kul att ta sig till bålsta. Mitt ute i ingenstans... Hahaha helt sick. Kom precis med på kartan eller nåt.

Snart ska jag ut och shoppa, för hittade mitt bankkort. Får in en massa pengar som jag inte vet vad jag ska spendera dem på. Hahaha. Måste köpa fondation, puder, maskar och kanske en parfym :) Sen ska jag möta upp Axyl Vance (4:de gången gilt?) och fika (Prata skit). Har mycket som jag vill få ur systemet just nu.
Skulle ju åka till London, men vi har snackat lite jag och min husband Poriya, och vi kanske drar till Barca i sommar istället, då jag är 18. Hahha juste, jobbar på min 18 års dag. Yey me. Helgen efter ere fest.

längtar efter helg. Fredag ska jag och Alle balle på fest i Kista, sen på lördag ska vi ha "klassfest". Sgonna be so much fun! Men innan festen på fredag ska jag på middag med min syster. Miss her.

Sååå, full spekkat schema, men det gillar jag.



Bye



Nasty girl.

Vetefan vad jag håller på med, men jag har fan sår och blåmärken över varenda del av min kropp... Hahaha jag tror att det är för att jag inte orkar vara försiktig, hahaha. Jupp, för vissa måste man anstränga sig.
Har blåmärken på benet sen jag sparkade någon
Har slagit sönder min armbåge i Freddags/ Lördags...
Någon har bitit mig på armen = blåmärke
Skärsår över händerna och armarna (från jobbet)

Hahahaha yepp, jag är faaaaarlig... Not. tycker bara det är ovanligt att se mig själv såhär ;)

Bye bitches

blaaaaah blaaah blah

Har inte kunnat sova inatt... Jag är rasande! Jag litade på dig... Och nu förväntar du dig att jag ska se över det som hände. Det fungerar inte så. Det kommer alltid finnas i mitt jävla huvud. 24/7. Varje gång jag ser ditt ansikte.
Jag kommer säkert bli spöad av dina kompisar nu, men BRING IT!

Fett trött på allt nu. Känns som det rinner skit ur allas munnar nu förtiden.

(But in a way im glad. Smaaal knows.)


Idag ska jag på tjejmiddag hos Erika! :D Blir mys!
Imorgon ska jag fika med Alyx Vance (Hahaha bukis <3), sen skulle jag göra nåt mer... minns inte. + pengarna kommer.
På fredag ska jag på middag med min syster, sen på ferre i Kista.
Lördag vet jag inte faktiskt. Sova ut iaf...


Har tänkt på en sak. Något som gått runt om och om igen i mitt huvud i flera dagar nu. "Hur berättar man för sin 4 åriga lillasyster att drömmprinsar bara finns i sagor?"... Att tro på dt är som att tro på tomten. Jag kan ju lika gärna berätta dt när jag är pågång. Haha naaa, I would never.  Var barnvakt åt dem igår, tihi, så jäkla söta. Vi satte på The voice, dansade som freaks, gjorde saft och byggden kojor. We like. Så otroligt söta.










Nu knullade du verkligen upp det för dig själv.

Hahahaha hur många sånna klipp hade man inte på sina gamla mac...










Jag och Alice på morfin kanske?


Senaste dagarna har varit bra, men idag föll muren som jag precis byggt upp igen, ner... Fattar inte varför jag gör så här mot mig själv. Jag lär mig aldrig.

Aja hahaha ska jag skriva om vädret. Att man fan inte kommer in till stan... till skolan. Helt jävla sjukt, att man står där i flera timmer, men wtf, vad ska man göra? Man har inget val. Tog 70 min från viktoriavägen till gullmars. Kul. Och kul att dem inte ens tar närvaro i skolan. För att jag går verkligen dit för att lära mig... Yeeeh, sure I do.

har jobbat mkt de senaste dagarna. Tröööött som fan på dt. Men nu jobbar jag inte förstän om en vecka. Yey me..
Idag va dt sådär lagom jävla kul. Vara sjukt ledsen och allmänt förbannad + att bara för att, ska det vara jätte mkt folk där oxå. Men har skaffat en gym buddy... Mathias från mitt jobb... Yupp han är friskis och svettis personlig tränare/instruktör! Så nu ska jag ta mig i kragen. Han kommer köra sjukt hårt med mig :D


Men nu snackar jag med Alice :D Och känner mig febrig och ont i halsen, och har skit ont i ryggen, och kan knappt gå, så ska chilla out.

Peace!

Blah blah blah

Tjaaa allesammans. Ville bara säga att jag lever, och ikväll kommer jag göra älvsjö osäkert återigen. Det blir kul.
Nu ska jag till jobbet... 40 min tidigt tyckte Garcia... Men han har rätt, annars kanske jag kommer försent. När jag är där ska jag fan ta ett 9 pack nuggets, hundra miljarder såser och pommes och läsk! Jobbar med sköna muffar idag, och alla sköna börjar 11.45 som jag :) Hahaha perfaaaaaa... 
Skriver mer om igår, ikväll, innan jag drar ut.

Adios bitches.

Älskade Fredag.

Idag gick jag upp mkt den tidigt. Mammas walla...
Hahaaha sooo funny. Gjorde ett besök på vårdcentralen. Im fine :)
Sen mötte jag upp Garcia innan skolan började och innan han började jobba. Haha så jävla no lifers som sitter på Centralen och synar alla skummisars sexliv som går förbi. Btw, denna grabb tror att rådhuset är någon slags polisstation, hahaha så jäääkla cleant!

Men nu ska jag fixa för ikväll, kommer bli a hell of a night! Först Pizza hut, sen efterferre! Ska ta mkt bilder! Lovar. Om jag hittar nån kamer, kan vara bra..

Puss!


Eat this...

Coming oot your mouth with your blah blah blah.
Just zip your lips like a padlock and meet me at the back with the jack and the jukebox.
I dont really care where you live at just turn around boy and let me hit that.
Dont be a little bitch with your chit chat just show me where your dicks at.



Hahaha fuck you right back


Fuck

Ibland önskar jag att jag hade stannat hemma...

Women having sex like men

Hahahaaha dör av garv! Chattar med garcia på facebook, och skulle skriva "din elaka jävel. Hoppas du svimmar igen. Då håller du i alla fall tyst" men tydligen skrev jag  "Din horunge, jag hoppas att det händer igen! och att från och med nu ska vi fira i tystnad"

Hahahahaha jag är en hejare på spanska.
(Bild på mig och Garcia, feeling the power between my legs)




Idag var jag med Martin efter skolan :) Satt hemma hos hnm och drack kaffe, och snackade om Paranormal activity! Hahaha sen va vi tvugna att kolla på det alternativa slutet. Så mycket läskigare än DVD slutet...
Nu är jag hemma och har laddat ner den filmen, igen, så ska laga mat och lägga mig och kolla på den. Kissa på mig också. Här är lite bilder från idag!


      




In and out!


The power of female sex.

Vet ni vad jag har kommit på med mig själv... Jag är besatt av tanken av att ha det perfekta livet. Perfekta utbildningen, perfekta jobbet, perfekta mannen, perfekta förhållandet, perfekta familjen, perfekta giftemålet, perfekta resorna. Existerar detta ens? Omg, vad jag kommer bli besviken i slutändan. Allt måste inte alltid vara perfekt.  Och vi tjejer har så otroligt höga förväntningar. Mr perfect dosen´t exist. Ony in our heads. I think..

oh well, back to reality. Jobbat idag, suuckilicious. Har städat nästan hela dagen! Men innan det va jag och Alice på en asiatisk buffe på råddmansgatan. Så jäkla gott, var länge sen jag åt så mkt :D 







Haha jag och Johan goes uuäääbäääääämää för spillt badkar! Så jäkla synd.

In and out... Bye.


if only...



Lätt...

Rush..

Ska dra om typ 10 min, och det känns som jag inte ens har börjat fixa mig...



...Or have I...


Happylicious

Glömde skriva om igår :)
Det var en jätte mysig överraskningsfest för Maja och Hanna. Massa tårta och annat gott!
Drog inte vidare efter, är fortfarande helt slut. Men börjar må bättre, kan iaf äta lite nu.
Haha anton kom in i mitt rum med bulle, och masserade min fötter. Färgade hans hår svart idag, och färgade hans ögonbryn lite mörkare, så färgade jag mina också, med ögonbrynsfärg, inte svart, haha.
Hans hår blev skit fint. Är supernöjd!

Sen fick jag ett par silver örgängen med hjärtan på av mamma, jätte söta. Ska ha dem ikväll.

Jag vet inte varför jag är så jäkla glad! jag bara är det! :D Känner ett lyckorus.


Bye bitches

.


Fucking valentine's day...



Haha neee så jävla dramatiska ska va inte vara. Wtf, ska man behöva en speciell dag för att uttrycka sin kärlek till sina närmaste? Man bör göra det varenda fucking dag. Så jäkla överskattat.

Ska börja fixa mig, tänkte jag precis skriva, men ska inte vara på söder förstän kl 6... Vafan ska jag göra tills dess??? Huh!?

Jag vet, ska nog ringa till Matilda. Bara för att jag saknar henne och känner för det. Inte för att det är Valentine's day. Hon är säkert med sin pojkvän och gosar, inte för att jag bryr mig... hehe ;)

Aja alla love couples som tror på den här skiten, HA SÅ KUL! :D <3




Älskade familj



Vackraste som fins i min värld <3

Juste...

vaknade idag, så skulle jag dra fingrarna genom håret, och hela mitt bakhuvud är fullt med bulor... :S
Gör ju lite ont sådär.
Vad fan gör jag när jag sover?

Go timbo.

be the same when it all goes up
I be the same when it all goes down
Not the first one, open it up
I be the last one closin it out
Don’t know if I’ll give you a shot yet
Lil Mama I’m peepin your style
Do I think you’re dope enough, yup
One way of findin it out
The way you came at me, boo
Don’t care, not afraid I’m like Wild
Really want it from head to toe
Question if she gon let it out
Anyway the hour glass go
I don’t worry anyhow
Why don’t we see where it go
Let’s figure it out


Måste verkligen klara av att gå ut idag!!! It's all or nothing! Är taggad till 100%!
Och måååste verkligen vara frisk tills i morgon.
Fuck this shit.

Lilla Emoush va här i går och låg brevid mig. Så jäkla mysigt. Låg och snackade om haha aa, ska kanske inte ge för mkt info nu va ;)

Shiiiiit, LONDON CALLS!!! Kommer nog bo hos Mr Poriya, och hans farsa. Hur kul som helst! Billigt och bra :D Synd bara att jag inte kommer vara 18. But hey, det finns andra saker att göra. Vi ska gå till london dungeons! Och äta mycket KFC. Gå längs vattnet med en cigg... Mitt i Mitt London.




En bild på mig sist jag va i London... Gissa vart? Picadilly.
Feta lår... wooow bruuush. Sexig gött yao bree wallaa.
Punani
Frida = DT1


Aaaaooow

Knackade precis på dörre. Vem fan knackar på min dörr, ingen gör det här, alla bara går in. Det är helt okej. Men den här "jäveln" skulle tvinga mig att gå ner och öppna.
Och där står min granne... Och räcker fram ett stort vitt paket. Sen ler han och går där ifrån. Im like wtf?
Så kommer upp, och där ligger många stora semlor. Skoja inte om att man blir på jätte bra humör :D
Älskar min granne nu!

Vissa är trevliga.




Små va dem inte heller!

Nu ska jag plugga vidare.
Puss


och om..

.. ni är handikappade, så kan ni kolla på min facebook, när han sjunger :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=323680973342

Vi har döpt sången till "Vagina song"

Hahahaha han tycker att jag är skit roliga som tycker att sången är rolig. Jag är inte ensam...

Ehm...?

Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahaha har fan aldrig garvat så här mycket på insidan i hela mitt freaking liv. Har inte fysisk kraft att skratta på utsidan...
Min älskade lillebror är 12 år, inte 13, inte 14, utan 12 år. Han har precis börjat 6:an. När jag gick i 6:an lekte jag med lego. Men min lillebror är väldigt musikalisk. Så satt och kollade igenom min bilder från 2010, och ser att jag har råkat ladda in lite av min lillebrors bilder + en film, till min dator. Spännande.

jag sätter igång filmen, och han börjar sjunga, så här går texten (som han har skrivit själv btw):

"Åh ljuva regina, jag vill slicka din vagina, och höstens löv, jag vill spräcka din röv
Oh kärring jag har ont i min buk, och jag tänker donera min kuk
Jag vill röra solens sken, oh baby du har håriga ben
Oh söta regina, slicka din vagina, höstens lööööööööv, jag vill sprääääckaaaa din rööööv."


Jupp det var den EXAKTA texten.
Välkommen till familjen Ekström/ Wallberg... Snacka om att vara vulgär...
Han är tamefan sjuk, men jag älskar honom till döds. <3

Sooo funny!

Det är sjukt hur rolig jag tycker jag är alltså. Sitter och garvar åt allt jag skriver på msn, FB och sms.
Jag är fan sjuk...

här kommer lite utdrag:

Carcia- Glöm inte vad jag pluggar till ;)
 Frida- HEY! DONT USE YOUR PSYCO THINGY ON ME MR!!!!!!!
 Garcia- Haha I told you im not like everybodu else! Haha...

frida- wanna lick my bean?
Alice- haha do I :D
Frida- U will :D

Lisa (Visar en hemsida på en boyfriend pillow arm)
frida- Im single, not desperate :P



man måste känna mig väldigt bra för att förstå mina skämt...

Nu ska jag hitta på någonting förnuftigt (are) än att chatta, kanske kolla på nån till film... har laddat ner tusentals idag, så har lite att välja på :D

Ciao bitches

Hej linda! :D


Tööörsdag

Snart är det alla hjärtans dag. Tråkigt att vara singel, men man ska göra det bästa av situationen.
Jag vet att jag kommer ha kul iaf :)

Guuud vad jag vill ha sommar. Gå runt i klackar eller ballerina, med ett par shorts en kiol eller en lös klänning. Dreeaamy. Allt hade kännts så mycket bättre då. Resa någonstans.

Puss


Yoyoyoooo

Fick för en stund sen svårt att andas igen, medans jag låg och kollade på robinson crusoe. Jätte härlig film :)
Nu var det bara trögt att andas, så bättre var det. Ska göra iordning lite te, och prata i telefon.

Men robinson crusoe rekomenderas! älskar "Fredag", så söööt.


Bad reaction to the change...?

Ligger hemma och är sjuk. Började igår i skolan, på morgonen låg jag praktiskt taget på skol toaletten och spydde. Sen på jobett mådde jag bara dåligt, tills jag fick panikångest eller liknande och mina luftvägar täpptes till. Läskigt, men det gick över efter ett litet tag. Men har nog aldrig varit så rädd tror jag... Sen i morse hade jag ont i hela kroppen, i alla leder, känns som att jag har blivit överkörd. kan knappt lyfta huvudet. Och åt en macka med avokado, soo good. Men den kom upp lika snabbt som den kom ner. Och nu ligger jag i sängen med feber, medans mamma ska åka och köpa något att äta.

Men har börjat kolla sönder serien "The secret life of the american teenager".
Sooo fucking good.



Hahaha behöver jag ens säga mina kvällsplaner, eller morgondagens planer?
Men kan berätta en plan. Åker forhoppningsvis till London i början av mars, eller nu i slutet av februari och träffar Poriya. Men det är bara om jag får min semästerersättning från gamla jobbet. Dem svarar nämligen inte på sin jävla telefon...
Men om jag ser fram emot det, bara leva livet lite. ha något att se fram emot. För you know what, im not looking forward to summer anymore.

Men helgen är fullt med skoj!!! Det ska gudarna veta!



"- Hur vet man om en man ljuger?
- Hans läppar rör sig."

För att jävlas med männen i samhället, så kommer nu en lista på varför öl är bättre än män.

 
  • Öl är aldrig sen.
  • Baksmälla försvinner av sig själv.
  • En öl blir inte avundsjuk då du tar en annan.
  • Då du går till en pub kan du alltid få tag i en öl.
  • Ölen är aldrig för trött.
  • Ölfläckar går att tvätta bort.
  • Du behöver inte laga mat till en öl.
  • Du behöver inte tvätta en öl för att den ska smaka gott.
  • Du kan inte få något annat än en härlig känsla i skallen av en öl.
  • En öl kostar aldrig mer än 40 spänn och lämnar dig aldrig törstig.
  • Öl söker aldrig upp dig en gång i månaden och skryter om sin nya tjej.
  • Öl har inga mödrar.
  • Ölen väntar snällt på dig då du strosar förbi klädavdelningen på Obs!
  • När ölen tappar stingen slänger du den.
  • Då ölen är slut, kan du panta flaskan och tjäna någon krona.
  • Öl behöver inte mycket rum, utan nöjer sig fint med att stå i garderoben.
  • Öl klagar inte på hur du kör.
  • Öl säger aldrig åt dig att byta kanal.
  • Stora, dryga öl är härliga att ha.
  • Du kan ha fler än en öl per kväll.
  • Du kan dela din öl med dina vänner.
  • Du kan njuta av en öl offentligt.
  • Öl lyssnar alltid och grälar aldrig.
  • Öl grymtar inte, det bubblar.
  • Öl är aldrig övervikit.
  • Ölen ger sig aldrig fan på att han har rätt.
  • Om du byter öl behöver du inte köpa en pistol för säkerhets skull.
  • En öl ägnar aldrig en hel kväll åt att förklara varför Tipslördag är kultur.
  • En öl berättar aldrig varför den "har rätt till en träff" med Elle MacPherson eller Cindy Crawford.
  • En öl lämnar aldrig toalettsitsen uppe.
  • En öl menar aldrig att säkerhetsbälten är till för fegisar.
  • En öl röker inte i bilen.
  • Öl försvinner inte med dina kreditkort.
  • Öl har ingen advokat.
  • Öl tjurar inte och spelar inte.
  • Öl bor inte med sin morsa.
  • Öl har kultur.
  • Öl förväntar sig aldrig att du ska ta hand om den tvätt.
  • Öl ställer inte till en oreda i badrummet.
  • Öl står kvar där du lämnade den.
  • Öl skiter fullständigt i om du har en hög med andra öl omkring dig.
  • Om öl läcker i hela rummet, luktar det gott en stund.
  • Öl har inte jobb som discjockey och spelar 5 timmar med kvinnonedsättande-rapmusik på en radiostation.
  • En öl är verkligen färdig att gå vid utsatt tid.
  • En öl smakar gott.
  • När du är färdig med en öl, får inte idén att ta en öl till att må illa.
  • En öl klagar inte då du tar med den på bio för att se Broarna i Madison County.
  • En öl klagar inte då du har en kväll med flickvännerna (för att se redan nämnd film utan honom).
  • Öl klagar aldrig på andra kvinnor den har haft ihop det med.
  • En öl tillfredsställer dig alltid.
  • En ölflaska är alltid hård.
  • Öl förlöjligar dig aldrig framför dina vänner.
  • Du kan ta med öl vart som helst.


Hoppas ni mår bättre än jag.
Love uaaaa


Halleluja...


ELLE-galan 2010: Musse tar emot sitt pris (och klär av sig kläderna)
from Aller Internet on Vimeo.


Oh-my-god. Oh my goooooood!!!

Bump it.

Ligger i sängen hemma. Så varmt och skönt. Men ska dra till jobbet snart. Ska äta middag med Garcia, eller jaaa... inte för att jag har fått i mig någonting den senaste veckan. Det jag äter kommer bara upp. Har en otrolig huvudvärk, kan väll bero på det. Ett + är väll att jag har gått ner 3 kilo på ett par dagar.

Hahaha Alice och jag var påväg hem, så sjäääälvklart plingar hon på busstationen vid mitt jobb, för hon verkligen mååååste gå in och beställa mat. Dem på jobbet måste tro att jag inte har nåt liv som hänger där flera timmar innan jag börjar.

I skolan frågade alice vad jag skulle göra om jag träffade "the guy we dont speak off", stackars knogen och stackars skåp. Ser lite snett ut på handen.
Jag är ninja!




Wiiie

Idag ska jag jobbig igen... USH!
Men the good part is, jag har planer för alla hjärtans dag! And im soooo glad.

Har funderingar på att åka ner till London och träffa Poriya så snart som möjligt, måste ha någonting att se fram emot. Och haha han saknar sin Frida!!! :D

Men skriver mer när jag kommer hem, sitter på svenska lektionen nu. Och känner att jag har flyt i mitt uppsats skrivande, så ska inte sitta framför blogg.se

Love yah bitches

Bajs you

Jupp... idag har jag hunnit med mycket
-Varit på alla lektioner
-Fått mitt hjärta krossat
-Spytt sönder mig själv
-Köpt nya gymskor
-Varit hos ögonläkaren
-Varit på jobbet (Inte jobbat)
-Är nu hemma hos Maja.

Efter jag var hos ögonläkaren skulle jag träffa Garcia. Satt på jobbet och snackade. Jag var ledsen så jag fick en muffin :) Yey!!!!
Mottot han gav mig "Ha aldrig hat i ditt hjärta, det förstör dig mer än den du hatar".
Och mitt motto "Idag är idag, imorgon är en helt ny dag".
We like it.

Satt där i, jag vet inte hur länge och snackade om allt mellan himmel och jord. Mest om jord.
Han fick mig såklart på mycket bättre humör.

Nu ska jag vara med Maja.

Fuck you all...

Waawaawiiwa

Slog i huvudet på jobbet, och BOOM, Black....
But im fine!
Sitter och kolla på the hills med en svullen mage. ser ut som om jag är i 7:de månaden eller nåt...

Har så jäkla ont i huvudet så orkar inte skriva någonting.

vaaataaafaaak!

Glömde berätta det det mest otroliga jag hört någonsin.
En tjej på mitt jobb har sett Robert Pattinson och alla i twilight! Amazing. Kunde inte sluta krama henne.
Hon har nästan allas autografer!



Bite me Robert!

Labels.

A- Sitter och kollar på mina tår, wiliam är såååå snygg...


Matilda och jag bestämde oss för att vara nyttiga idag :) Vi åt donken, och sen dirr en pizza på det. Sen skulle vi till Willys för att köpa något gott men istället för chips och dipp till efterätt tog vi grönsaker och dipp.
Hon är så fin den där Matilda!
Hon är så lycklig! Jag är så glad för hennes skull.

Här är den lykligaste dagen i mitt liv på bild. Fast det visste jag inte vid den tidpunkten då bilden togs.
Kommer aldrig gömma 6 oktober.




Jobbar i morgon igen... Så ska sussa nu! Annars kommer Kahled döda mig ;)

you know u love me, Xoxo / Workingirl <3



Typical Fridolf.

Så blir man sjukt hungrig innan man lägger sig. Perfekt.


Superfail...

Kollade läget med den där snöhögen vid trappan, det var ganska lös snö, tänk om jag sjunker ner så långt att jag inte kommer upp och sitter fast!!! Så ska göra det med någon och inte ensam. Kanske med Matilda i morron :) Hon kommer troligen till mitt jobb imorgon, sen ska vi hitta på någonting. Har verkligen saknat henne.

Färgade precis mina ögonbryn, hahaha schyst att dem blev olika nyanser av brun, We like. Det ger lite karaktär!
Sen noppade jag dem också, hahaha ser fan ut som hon på bilden... Eller inte. Försöker byta figur på ögonbrynen så det tar ett tag. Det blir nog bra!
Oh, jag har lärt mig att lyfta på ena ögonbrynet. Fast nu gör jag det omedvetet, så folk tror säker att jag går runt och ger bitch blickar helatiden.




Såååå, på restaurangen efter spökvandringen beställde jag en portion kycklingspätt med ris och jordnötsås, Låter gott va? Not at the moment. Kunde inte äta ett skit. Men SJÄLVKLART beställer jag in en banana split till efterrätt... Helt rätt! Åt typ en tugga. VÄRT! Fick ju ett fint coctail paraply. Värt.



Sen en annan värd sak att nämna, som jag inte tänkte nämna eftersom att jag har skämts som en hund hela dagen. Men man lever bara en gång.
Skulle gå från skolan, men brukar både när jag kommer till skolan och ska gå ifrån skolan gå in på toaletten för att kolla hur jag ser ut. brukar vara på toan i max 10 sek så låser inte dörren. Snabbt in och ut. Idag fick jag för mig att jag var kissnödig när jag väl speglade mig. Intefan tänker jag på att låsa dörren. Ni kan räkna ut resten.



Sverige bugar och bockar.


Hey there C.

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way ♥



Fredag

Idag ska jag på spökvandring med familjen och Antons tjej. Och så ska vi äta på kina restaurang. 
I morgon jobbar jag, fuck a fucking goat. Sen jag hade ett samtal med Matildas farsa Carlos, låter det sinnesjukt att jag stannar kvar där... Aja if you got no cash... What to do.
Funderar på att dra ut ikväll, skulle VERKLIGEN behöva det. Men kommer komma hem ganska sent, och ska upp tidigt i morron.

Satt precis och la in lite bilder från mobilen :) Så här kommer några bilder. Lite random sådär.


(Bild tagen idag. Tony har skottat snön från altenen ner på gräsmattan. Skoja inte om att jag står varje dag i mins 5 min och överväger på att hoppa från trappan ner i den snöhögen!!! Men vågar inte, antingen blir jag begravd av snö, för den är typ 3 m hög. Eller så är det is i den, och det kommer göra svin ont... Så borde jag? Man lever bara en gång? Isf kommer jag att filma Mihihi)




(Min älskling bebisar. Det va kanske lite innan jul, om inte dagen innan... Haha ja det va jag som målade...)

Nu ska jag duscha eller nåt viktigt. Puss








Skrattretande

I aftonbladet är det en artikel om facebook och förhållanden:

"Facebook kraschar förhållanden"

Facebook kraschar vart femte förhållande, enligt en brittisk undersökning.
Angelica, 32, kom på sin sambo med att vara otrogen när hon loggade in på hans sida av misstag.
– Nu säljer vi huset och separerar, säger hon.


Alltså får jag bara säga hur sinnesjuk det låter att facebook KRASCHAR förhållande? Snarare besparar ena partnern från att den andra ska gå bakom ens rygg? Som om det vore OKEJ att vara otrogen, och fy för den som kommer på den andra med att vara just otrogen. Skäms (?).


 


  
Idag var jag och träna i två timmar på skrapans friskis och svettis, skit fräsht gym faktiskt, med trevlig personal och bra och nya maskiner.

Efter det åkte jag till min kära Pappi, där jag satt med Jonathan (Min bebis) och spelade Shack. Alltså den 6 åringen är grym på shack, han satt och läxade upp mig om att jag inte kunde reglerna. Smart unge! Så otroligt underbar.

Hahaha sen åkte jag hem till Matilda i Tumba och då skulle vi bada med Martin och Ellen i deras jacuzzi. Då pekar Ellen 3 år på min mage och kallar mig tjock. In my face.





This is bad.

Den här dagen kommer bli den längsta i mitt liv. Jag bara vet det. Jag vet inte hur jag ska skydda mig från att bryta ihop. Hur skyddar man sig egentligen?

Sitter i datasalen i skolan, och ska börja min 6 timmars håltimme. Kul. Skulle dra till gymmet med Alice, men hon kom inte till skolan och svarar inte på mobilen :/
Men jag kommer dra till gymmet iaf, måste jobba på bakini kroppen tills i sommar. Las playas.






Ciao.

Trubbel i paradiset...

Idag har varit en låååååååång och åter igen låååång dag.
Efter skolan satt jag barnvakt till min ängel Erik, i typ 5 timmar, lite sliten blir man ju.


(Haha och nej, jag orkar inte rotera bilden, fuck you.)

Sen en sak jag tänkte på i skolan när jag var på personaltoan. Vi elever har typ toapapper som man får skärsår i muttan av medans personalen har "Bambi, som balsam för stjärten" + att dem har handsprit.
Så om ni är i min skola, gå på toa på plan 7! How unfair.




Igår på jobbet gick det väll mindre bra antar jag, för att vara jag, men jag överlever. And trust me, there is drama allright...
Sen åkte jag hem till underbara Maja! Hahaha så jävla kul, satt och åt skit mycket donken mat vid deras bord, så sitter Maja och hennes syster Elin med mig, och oj oj oj så mycket gossip. Hahaha älsare!

Aja seeyaah



He is so funny.

Det första jag gör är att läsa mina mail på morgonen, så får jag ett mail från Mr. Poriya, hahaha vi är mail kompisar, efetrsom han flyttade till london. Han och jag har kännt varandra sen jag var 14 :D
Aja, vi mailar lite om studenten, och framtida resor till london och sverige, och lite om våra (mina) problem just nu. hahaha det sista han skriver i det där jävla mailet är

"You can hook me up with some girls ofcourse!;) And I dont think further than the next 10 mins:P so yeah don't think too far ahead!"


Så sitter jag och asgarvar i min säng istället för att fixa mig inför skolan. Så tack Poriya for making my day! :D

    Se hela bilden


This is soooo lame...

Hahaha you know what... Fick reda på att jag har kemi prov nästa onsdag av min jävla lärare. Asså jag förstår inte, vi har haft 2 lektioner innom det kaptilet, hur mkt har man lärt sig då på en skala?? Så då kommer jag behöva hoppa det här provet också, så att jag hinner plugga. Sen ska jag vara klar med en jävla fucking robinson crusoe bok på måndag, och med en jävla rapport om den.
Jag orkar inte, och jag tänker definitivt inte göra något plugg just nu. Mitt huvud orkar inte. Jag har jätte mycket som händer i mitt liv just nu. Det är bara för mycket.



jaaa, jag är hannibal just nu. Jag tänker börja knapra på folks feta vader.
 :) passa er.


Hahahaha

Dagens skratt:

"Pelle går i ettan och har en syster som går i nian. En dag går han in i badrummet just när hans syster har duschat klart och virat in sig i sin hadduk. Han frågar om hon inte kan ta av sig handduken. ”Är du inte klok, Pelle? Varför skulle jag det? Du har väl sett mig naken förut?” ”Snälla, snälla, snälla!” ber Pelle, och efter en stunds tjat ger hon efter och låter handduken falla. Pelle tittar på henne uppifrån och ner, suckar sedan av lättnad och säger: ”Puh! Roger i min klass sa att du hade fått kuk i helgen, men nu ser jag ju att det inte stämmer!”






Oh happy day...

Somnade sent, och vaknade för tidigt, underbart.
Kommer vara skit trött idag. Har fysik, matte och kemi idag, kan verkligen inte bli bättre. Alla favorit ämnen på en och samma dag. skönt... not.

Men ska till gymmet efter skolan, och btw så kom jag på vad jag kan öra med min typ 7 timmars håltimme på torsdagar, gymma :D Wiiiie!

Snart ska jag möta Alice på bussen, så måste dra nu.

Ciaooooo

RSS 2.0